Bicicletada Els picapedrers

Avinyonet de Puigventós – 27 de maig 2018

Un any més, i com és ja tradicional en aquestes dates, arriba la Bicicletada, que celebrarà la seva 14a edició com un esdeveniment esportiu consolidat a les nostres comarques.  Des del nostre club ciclista MATINERS PUIGVENTÓS, organitzador d’aquest acte, us animem a participar-hi.

Com sempre, constarà de tres circuits:

  • El més llarg, d’aproximament 42 km, pensat per participants amb un nivell d’entrenament adequat, constarà de dos punts d’avituallament i quad escombra.
  • Un circuit mitjà que tindrà prop de 20 km, dificultat baixa, recorregut familiar i no competitiu. Un punt d’avituallament i cotxe escombra a disposició, tancant la marxa.
  • I finalment, una passejada ciclista infantil de 5 km pels petits aventurers de la bici. Amb cotxe balisa a l’inici, cotxe escombra al final de la marxa, i avituallament de fruita i aigua.

Enguany, també es podrà fer la inscripció en línia i fins al dijous 24 de maig a la web: www.tictaccrono.com   (2 € mes barat ) o com sempre el mateix dia de la Bicicletada, a la zona esportiva de la urbanització Mas Pau, una hora abans de la sortida.

A l’arribada:

  • Botifarrada i begudes per tots els participants.
  • Massatge esportiu de recuperació, a càrrec dels alumnes de la Escola de Fisioteràpia EUSES de Girona.
  • Cabines de dutxes i mànegues per rentar las bicis.

I a més, un sorteig de lots de regals, gentilesa dels nostres patrocinadors
I per últim, agrair a totes les entitats, empreses i persones que col·laboren desinteressadament a la realització d’aquesta marxa ciclista de muntanya.
L’organització: Club Ciclista Matiners Puigventós

És obligatori l’us del casc

INSCRITS